| | |
|
Fenerbahçe
» Köşe Yazıları |
|
« Önceki Fenerbahçe Konusu
Sonraki Fenerbahçe Konusu » |
Konuşursam galatasaray uefa'dan men edilir
|
21-11-2008 16:52 |
|
Konuşursam, galatasaray 5 yıl ceza alır !!!
Fenerbahçe eski başkanı Ali Şen'in anlattığı geçmiş bir olay. (Neuchatel Xamax Maçları 26 Ekim 1988 - 9 Kasım 1988)
Neuchatel Xamax maçında çıkan olaylardan dolayı galatasarayın mağlup sayılması ve uzun süre ceza alması gündeme gelmişti. Yan hakemin kafasına gelen bozuk paralar gözlemci ve hakem raporlarına yazılmıştı. galatasaray büyük bir panik yaşıyordu. galatasaray kulüp başkanı bu konuda Şenes Erzik'ten yardım istiyor.
Şenes Erzik, Ben hiçbir şey yapamam. Bunu çözse çözse Ali Şen çözer diyor. Sonrasında benim evime geldiler orada bazı şeyler konuştuk. Ardından da İskoçya'ya gittim. Çünkü UEFA İtiraz Komisyonu Başkanı İskoçtu. Bu yaşananlar benimle birlikte mezara gidecek. Açıklarsam galatasaray en az 5 yıl Avrupa kupalarından men cezası alır. Çünkü orada zaman aşımı diye bir mefhum yok.
galatasaray tribünleri Fenerbahçenin haklarını koruduğum için, Fenerbahçe'yi öne çıkarttığım için bana sürekli o dönemlerde küfürler ediyordu. Ancak bu yaşananları bilselerdi o günlerde bana çok teşekkür ederlerdi. ALİ ŞEN | |
Paylaş
| Multimedya | Fenerbahçe Videoları | Fenerbahçe Marşları | Fenerbahçe Anketleri
|
| Başa dön |
|
Anketlerde oy kullanabilirsiniz
|
|
Giriş |
Sayfa 0.1111 saniyede yüklendi ulkerfenerbahce.com |