| | |
|
Fenerbahçe
» Haberler |
|
« Önceki Fenerbahçe Konusu
Sonraki Fenerbahçe Konusu » |
Fenerbahçe tarihinde hep ilkleri yapmıştır
|
14-10-2010 04:52 |
|
Batman, Batman olalı böyle maç görmedi
Başkanımız Aziz Yıldırım "Bu ülke, bu topraklar hepimizin. Fenerbahçe tarihinde hep ilkleri yapmıştır. Ülkenin konularıyla da yakından ilgilenmiştir. Bugün ülkemizde tartışılan konular içerisine biz de bir katkı yapıyorsak, bundan mutluluk duyarız. Bundan sonra da Fenerbahçe ülkemizin diğer yerlerine gidecek ve oralarda da dostluk maçı yapacaktır. Batman halkına ve Bakan Şimşek'e teşekkür ediyoruz" dedi.
İkinci Başkanımız Nihat Özdemir, "Fenerbahçe’miz şu ana kadar Batman’a hiç gelmemiş. Halbuki Fenerbahçe’miz tüm Türkiye’nin takımıdır. Daha öncede sosyal proje kapsamında Sivas’a gittik. Bugünde Batman’dayız. Batmanın iki güzide takımının karmasıyla maç yaptık. Sokaklar dolu, stat dolu. Herkes mutlu. Çok önemli bir iş yaptığımıza inanıyorum ve bu tür organizasyonların devam etmesi gerektiğini düşünüyorum. Yakında bizi Ağrı’da, Çanakkale’de, Muğla’da göreceksiniz. Edirne’ye de gideceğiz. Nerede bir Fenerbahçeli varsa biz orada olmaya çalışacağız. Türkiye Kupası ve Süper Lig maçlarının olmadığı zamanlarda bu tip organizasyonlar yapmalıyız. Bu tür organizasyonlardan hem Fenerbahçe’miz kazanıyor, hem Türkiye kazanıyor” diye konuştu.
As Başkan Ali Koç ise “Bu bizim için bir sosyal sorumluluk projesi. Başkanımızın vizyonu doğrultusunda bu yıl bu maçları daha sık yapacağız. Onunla ilgili ilk adım. Keşke stat büyük olsa da çok sayıda kişi gelseydi. Bu yıl bir Doğu’da bir Batı’da bir Kuzeye bir Güneye gidip Fenerbahçe’yi izlettirmek istiyoruz. Fenerbahçe’yi sadece televizyonlarda izleyenlere onlara takımı götürmek istiyoruz. Geldiğimizden beri çok güzel ağırlanıyoruz. Üniversitenin açılışına da gittik herkese teşekkür ediyoruz. İki yerel takıma başarılar diliyoruz. Çok sıcak karşıladılar. İnşallah bu gibi organizasyonlara devam ederiz.” dedi. | |
Paylaş
| Multimedya | Fenerbahçe Videoları | Fenerbahçe Marşları | Fenerbahçe Anketleri
|
| Başa dön |
|
Anketlerde oy kullanabilirsiniz
|
|
Giriş |
Sayfa 0.0277 saniyede yüklendi ulkerfenerbahce.com |