Fenerbahçe
 Anasayfa  • Forum  •  Ara  •  RSS
Fenerbahçeyi Karalama Kampanyası Başlatıldı

Fenerbahçe » Köşe Yazıları

« Önceki Fenerbahçe Konusu  Sonraki Fenerbahçe Konusu »  

Fenerbahçeyi Karalama Kampanyası Başlatıldı

24-07-2010 16:12
Fanatik Gazetesi’nde teknik direktörümüz, teknik heyetimiz, futbolcularımız ve çalışanlarımıza hakaret niteliğinde; takımımızın uyumunu bozmaya yönelik bir haber yayınlanmıştır. Baştan aşağı yalan ve tek kelimeyle zırva olan bu haberden dolayı Fanatik Gazetesi’ni kınıyor, söz konusu haberle ilgili hukuki haklarımızı kullanacağımızı ve her türlü girişimde bulunacağımızı bildirmek istiyoruz.

Taraftararımızın da bu tarz yalan ve uydurma haberlere itibar etmemelerini önemle hatırlatıyoruz.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Yine bir gs galibiyetinden sonra 6sli basın harekete geçti. Bizde artık bu fanatik galatasaray yanlısı haber yapan tüm bu tip gazeteleri kınıyor kendi adımıza almama boykotu yapıyoruz.
Paylaş Paylaş | Multimedya | Fenerbahçe Videoları | Fenerbahçe Marşları | Fenerbahçe Anketleri

bilalden masallar

27-07-2010 02:30
Önce 6sli basın yoluyla başlayan süreç şimdide Fenerbahçe kulübünden atılanlarla devam ediyor. Bunların hiçbiri tesadüf değil.
Paylaş Paylaş | Multimedya | Fenerbahçe Videoları | Fenerbahçe Marşları | Fenerbahçe Anketleri

Aziz Yıldırım: Gerçekleri söyle Hakan Bilal

27-07-2010 16:42
İki kardeşim var özel hayatımızda iş hayatımızda anlaşmazlıklarımız olabilir. Onları orada affedebilirim. Ancak aynı anlaşmazlıklar Fenerbahçe'nin menfaatlerine zarar verecek konularda olursa kardeşim dahi olsa affetmem. Gazeteye çıkıp konuştuktan sonra Bunlar aile meselesi diyemezsiniz.

Ben Hakan Bilal'i nerde nasıl tanıdım. Önce oradan başlayayım. Aslında konuşacak çok şey var. Ama nereden başlayacağımı bilmiyorum. O kadar çok şey var ki. Kendisini dost tavsiyesi ile Yönetim Kuruluna aldık. Brezilya'ya gittik Nobre ve Luciano'nun transferleri için. 10 gün bizi aramadı. Brezilya Milli Takımı'nın maçını seyretti. İlhan Ekşioğlu'na sordum Neler oluyor? Nerde Hakan Bilal? aldığım cevap yarın Almanya üzerinden İstanbul'da olacak aynı gün yeğenim arıyor. Seninkiler Careffour'da yemek yiyor Kim benimkiler diyorum, yeğenimin cevabı Hakan Bilal, Şansal Büyüka ve Turgay Aksoylu Anelka'nın transferinden haberin varmıydı? Appiah için bende gittim. Pazarlıkları bitirdim çıktım. Mahmut Uslu ve Hakan Bilal kalan işleri hallettiler. Neden Mahmut Uslu'nun adı çıkmıyor?

Yeni yapılan tribünün çatısı konulacak Nihat Özbağı sabah 05.00'te Antalya'dan gelmiş, ben yine öyle Ankara'dan. Diğer arkadaşlarda gelmiş merak ediyor. Ne olacak? Nasıl olacak? Çevre düzenlemesi çevredeki binalara zarar gelmesin diye uğraşıyoruz. Kimseye bir davet yok. Herkes Yönetici ve sorumluluk hissettiği için orada. Ertesi gün gazetede yazı yazdırıyor Hakan Bilal'i Aziz Yıldırım davet etmedi Ne daveti yahu? Yöneticiysen sorumluluk hissediyorsan diğerleri gibi sende gelirsin. Neden bunları burada söylemiyorsun? Neden Başkan ben bunları yaptım. Sen böyle yaptın bunun için küstüm demiyorsun..

Sonra çıkıp Biz Aileyiz aile içinde olur böyle şeyler diye beyanat veriyorsun. Madem öyle neden gelip Ailenin reisi ile konuşmuyorsun? Neden mahremiyetimizi sağda solda konuşuyorsun? Neden bunları burada ifade etmiyorsun?

Fenerbahçe'de Futbol Şubesi yok ancak bu transferler vesaire mevzuları halletmesi için Dış İlişkilerden sorumlu yöneticiyi tayin ediyoruz. Bunlarda basınla sıkı fıkı oluyorlar sonra halleri böyle oluyor. Dün Sadettin Saran vardı bugün Hakan Bilal.

Bak şimdi seni ne Turgay Aksoylu nede Erman Toroğlu kurtaramıyor. Yine buradaki insanlar sana destek oluyor. Bir koltuğa saplanıp kalmayın. Eğer ben Aziz Yıldırım bu koltukta onurumdan ve şerefimden taviz veriyorsam çeker giderim.

Bu kulübün bir yönetimi var ve bu yönetiminde bir işleyişi. Transferden yapılacak tüm işlere kadar her karar Başkanın önderliğinde ki Yönetim Kurulu toplantılarında alınır. Şu kadarını söyleyeyim:

Ben seninle çalışmam arkadaş. Bundan sonra ne karar alırsın senin bileceğin iş. Ancak senin katılacağın Yönetim Kuruluna Aziz Yıldırım girmez. Bunu da bütün kongre üyeleri bilsin..

Hakan Bilal, Başkanın bu konuşmasını sadece dinlemekle yetindi.

27-07-2010 17:54
Başa dön
Fenerbahçe   Fenerbahçe    Fenerbahçe » Köşe Yazıları
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Anketlerde oy kullanabilirsiniz

Giriş
Sayfa 0.0812 saniyede yüklendi
ulkerfenerbahce.com